Biorezonans Sigara Bırakma Kaç Seansta Olur?
Biorezonans Sigara Bırakma kaç seansta olur sorusu, sigara içen fakat bırakmak isteyen kişilerin cevabını merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Sigara kullanımı hem maddi hem de manevi açıdan insana zarar veren bir eylemdir. Sigara kullanan birçok kişi sigarayı bırakmak istese de sigara dumanında bulunan nikotin, alışkanlık yapıcı bir maddedir. Bu durum, sigara kullanan bir kişinin nikotine düşkün hale gelmesi demektir. Bu nedenle sigarayı bırakan bir kişinin kanında nikotin konsantrasyonu azaldığında, kişide yoksunluk belirtileri görülmeye başlar.
Özellikle sigaranın alışkanlık yaptığı kişilerin sigaradan uzaklaşabilmesi için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Bunlar arasında biorezonans bulunmaktadır. Biorezonans terapi, sigaranın içinde yer alan nikotinin yaymış olduğu frekansın vücuttan silinmesi olarak tanımlanabilir. Yapılan terapi ile birlikte temel olarak nikotinden alınan frekans ters çevrilir. Ardından vücuda geri yollanarak vücutta iki frekansın karşılaşması ve birbirini yok etmesi sağlanır.
Biorezonans terapide rezonans makinesi kullanılarak terapi gerçekleştirilir.
En çok merak edilen konuların başında Biorezonans ile sigara bırakma kaç seansta olur? Sigarayı bırakmak için tek seans yeterli midir? Hangi durumlarda birden fazla seansa ihtiyaç duyulur?
Biorezonans Terapi ile Sigara Bırakmak için Tek Seans
Sigaranın maddi ve manevi külfetinden kurtulmak isteyen fakat bunu tek başaramayan kişilerin tercih edebilecekleri sigara bırakma yöntemlerinden bir tanesi olan biorezonans terapi, kullanıcının nikotine olan düşkünlüğünü sonlandırmayı amaçlar. Bu nedenle rezonans cihazı kullanılarak nikotinin yaydığı frekans ters çevrilir, vücuda yollanarak vücutta her iki frekansın karşılaşması sağlanır. Bu sayede vücuttaki nikotin frekansı silinmiş olur.
Biorezonans Sigara Bırakma sigara kaç seansta tamamen bırakılır?
Çoğu durumda tek seans yeterli olmaktadır. Yapılan terapi ile birlikte kişinin alışkanlığını tetikleyen durumlarla yüzleşmesi sağlanır. Bu nedenle terapiden sonraki 3. gün, kişinin alışkanlık veren durumun üzerine gitmesi oldukça önemlidir. Sigara içilen ortamlara gitmek, etkili bir yöntem olacaktır. Ayrıca kişi, daha önce sigara ile birlikte yaptığı şeyleri sigara kullanmadan yapmayı denemelidir. Örneğin kahve içerken sigara kullanıyorsa, artık sigarasız bir kahve deneyimi yaşamalıdır. Terapi ile birlikte vücuttan nikotin frekansı silindiği için kişi, artık yoksunluk krizi çekmemekte ve sigaraya ihtiyaç duymamaktadır.
Sigarayı Hayatımızdan Nasıl Çıkarırız Detaylı Bilgi için Biorezonans Sigara Bırakma sayfasını inceleyebilirsiniz.